vrijdag 30 november 2007

donderdag 29 november 2007

Cristina Aguilera

Zwangere Christina Aguilera halfnaakt in blad

De zwangere Christina Aguilera heeft besloten met haar dikke buik te gaan pronken. De bijna zes maanden zwangere zangeres zal daarom in vol ornaat te zien zijn in het Amerikaanse tijdschrift Marie Clare.

Slechts gehuld in kort, leren jack siert Aguilera de cover van het januarinummer. Hiermee is het nog niet afgelopen, want even verderop in deze editie valt er ook nog een fotoshoot te bewonderen van de 26-jarige blondine.

Ondanks dat ze al bijna een halfjaar een kind in haar buik heeft, bevestigde Aguilera pas begin deze maand officieel haar zwangerschap. "Ik wil blijven werken en een balans vinden tussen de behoeften van mijn kind en mijn carrière", verklaarde ze toen tegenover het Amerikaanse tijdschrift Glamour.

Manlief Jordan Bratman, met wie ze al vijf jaar gelukkig is, vindt het helemaal geweldig dat hij vader wordt. "Hij steunt me enorm. Ik heb echt geluk met hem", laat de zangeres weten.

woensdag 28 november 2007

cams

Manon Thomas

Manon Thomas eist geld voor naaktfoto's

Voormalig tv-presentatrice Manon Thomas wil geld zien van websites en media die de sexy naaktfoto's die van haar vorige week opdoken, hebben verspreid. Dat heeft haar advocaat aan dagblad De Telegraaf laten weten. De raadsman heeft reeds verschillende media aangeschreven.

dinsdag 27 november 2007

sexcams

sexnieuws

'PvdA-raadslid verkrachtte zijn vrouw'
Het half augustus aangehouden PvdA-raadslid R B uit Hellendoorn wordt niet alleen verdacht zijn vrouw te hebben mishandeld, maar ook te hebben verkracht. Dat zou hebben gedaan op een parenavond nadat hij zijn vrouw verdovende middelen had toegediend.

R B- die woonachtig is in Nijverdal - wil vooralsnog in de raad blijven zitten, want hij weigert zijn zetel op te geven zolang de rechter geen uitspraak heeft gedaan. Maar in persoon zal hij voorlopig niet in de raad verschijnen, want zijn voorarrest is vandaag verlengd in afwachting van nader onderzoek. De advocaat van B had om een tussentijdse vrijlating gevraagd, maar de rechter wees dat af omdat de gepleegde feiten te zwaar zijn.

tamponfetisch

Belg met tamponfetisj opgepakt

Een 57-jarige Belg is deze week gearresteerd. De ex-beroepsmilitair die een voorliefde heeft voor gebruikte tampons, zou zich schulding hebben gemaakt aan zedendelicten. Hij werd op heterdaad betrapt toen hij tijdens een demonstratie plaatjes aan het schieten was van wildplassende tienermeisjes.

De amateurfotograaf werd opgemerkt door oplettende agenten die hem gelijk in de kraag vatten. Toen men een kijkje ging nemen in het huis van dit voormalig kandidaatgemeenteraadslid voor de lijst Groen!, stuitten ze op een complete fotocollectie van wildplassende jonge vrouwen en meisjes. Met zijn digitale camera op zak, heeft de Belg het hele land doorgereisd om mooie plaatjes te schieten.

Volgens Vlaamse media waren de kiekjes niet het enige weerzinwekkende wat de agenten aantroffen. Zo bleek de man ook een grote verzameling kinderporno in zijn bezit te hebben. Ook blijkt de viezerik een tamponfetisj te hebben. Bij de huiszoeking stuitte de politie namelijk tevens op een aantal gebruikte tampons, die met punaises aan de muur waren geprikt.